Sunday, August 15, 2010

Toys R Us @ Empire

Bosan2 di bulan puasa ni, aku, hubby and Rais gi jalan2 check out mall baru bukak kat Subang - Empire. Empire Shopping Mall ni bersebelahan je dengan Subang pParade rupanya. Dari luar memang nampak besar and design pun cantik amat. Ok jugakla mall baru ni tapi takdelah sebesar MidValley ke One Utama ke. Pusing2 dah sampai hujung je. Aku rasa setengah MidValley je kot luas nye.

Banyak gak kedai2 standard macam kat MidValley/One Utama/Sunway Pyramid. Ada banyak gak kedai2 kecik yang jual baju2 stylo tapi takde brand la. Brand nama kedai die je. Tapi harga punyalah.........!!! Ada satu cam jacket stylo gak la, tapi biasa2 je, cantikla bekenan la, tapi bile tengok rega.....RM229? Ok, sorry to say lah, baik aku beli jacket kat MNG ke.. hmmm ada TANGS gak kat situ. Oh, Charles and Keith pun ada! Tapi aku dengan berjayanya tak masuk kedai. Sipi-sipi je. Tengok2 display yang kat depan2 tu je...

Toys R Us main store die kat sini lah. Dulu kat Subang Parade, dah pindah kat Empire. Patut la aku tengok luas semacam je Toys R Us ni.
And banyak giler choices of toys.. Bukan je bebudak, mak bapak budak pun syok jugak tengok barang permainan kat dalam tuh.

Aku sempat gak curi2 tengok ada bapak budak sapa ntah syok sendiri main laptop budak. Siap tekan2 lagi nak jawab soalan budak umur 5 tahun kat laptop tu...kekekee...pastu bapak si budak Rais tu pun syok jugak checking out senapang pistol NERF die tu... hmm boys will always be boys. Aku ok je. Kenelah faham minat memasing kan. So that die pun faham gak minat aku dressing up and shopping! Ehemmmm.................!

Oh si kecik tu dapat kereta baru besar boleh masuk dalam and controlled by remote. Syok die! Lainkali amik gambar die dnegan kete baru nye.

Cuci mata kat TANGS


Batwing tunic top from F21, Ruched check skinny pants from Nichii,
Dark red waist belt from Sg Wang, Platfrom wedge from Charles & Keith,
Handbag from Coach Patchwork, Unbranded bracelet (long necklace actually)



4 comments:

  1. Dy,aku belom gi jejak kaki gi sia..haha..padahal dekat aja..:)

    ReplyDelete
  2. oh dekat ngan umah ko kah yett? tapi kecik jak koh dalamnya. akulah pikir besar midvalley or pavillion. dari luar tang besar jak. kedei2nya ok juaklah.

    ReplyDelete
  3. Baruk mlm tadik mek org plan mok ngembak Milan rah ToyrUs SP. Oh, dah pindah duhal...

    ReplyDelete
  4. aok, bagus gi toys r us di empire ya, nang besar. aku lom abis gik pusin dalam ya. gi rah sigek section pun lamak lalu nak meli toys rais. hehe

    ReplyDelete