Tuesday, August 10, 2010

Ex-crew mini gathering ;p

Semalam hang out dengan ex-crew AirAsia, Nazreen kat Sunway Pyramid. Dah lama gak tak jumpa minah ni. Last jumpa masa die tengah mengandung. Tapi semalam jumpa kitorang single mingle tamau bawak baby. Kalau bawak baby takleh nak shopping. Ooops..

Banyak jugak kitorang borak2 pasal life, pasal family. Teringat kisah2 lama masa kerja AirAsia dulu pastu dok gelak2 beramai. Die ni memang best. Kepala sempoi je. Boleh borak anything with her. Fly dengan die dulu pun memang best. Dalam flight ilek-ilek je. Hehhe...

Pastu lunch kat Teppanyaki tapi aku tak makan mende Jepunkat situ pon. Ntah diorang ada jual set masakan Portugis, yang pedas tu~ Tapi sedap la gak. Maaf gambar tiada. Huhu!

Sambil berborak keluar masuk kedai, paling suke masuk Nichii. Aku tak pernah masuk Nichi before this but to my surprise memang banyak my favorite style of clothing. Hmm, ada jugak tersangkut sehelai dua. Yeke sehelai dua? Takpe, kene berbelanja sebelum bulan Ramadhan. Bulan Ramadhan kene tahan napsu dan banyakkan ibadah......

Oh just to mention, wishlist no 1 and no 2 dah accomplished! I got checked skinny pants, even bought same pattern two but different color, ok! Adoi! And blue striped cardigan! Yay!

Oklah selamat berpuasa to all muslims out there~ Bulan peluang menguruskan badan eh? Hehe..


Puan Wedy & Puan Nazreen

I'm wearing green basic tee and dark red leggings from F21,
unbranded white Cardigan, floral skirt from P&Co,
heels from Charles & Keith, favorite Coach Slingbag,
unbranded bangles, freegift necklace from Kerastase

Latest love~

4 comments:

  1. loving the color combo! This outfit made you look 17 again! Wooooooot! =))))

    ReplyDelete
  2. yanny? 17? wah wahh..mude giler tuh! hhaha but thx anyway...semangat sikit nak puasa hari ni hahahaha...

    ReplyDelete
  3. Wah....kurus dah kawan kau ya. KItak org ex-crew tok nang kacak2 body eh...huhu. Dolok agik aku kerja d Jln Tun Razak, WAJIB singgah di Nichi along Jln Sg Besi mun balit awal, haha. On the way balit umah bah *alasan*..haha

    ReplyDelete
  4. mommy milan: yalah kurus dah nya pas beranak. time preggy nya kuat juak bengkak bah. Yalah o, aku baruk jak diperkenalkan dengan Nichii, yalah kawan aku mbak masok, ada gik SALE sign ya nak.. hahaa.. best2 juak baju sia.

    ReplyDelete