Wednesday, August 25, 2010

Mix & Match (1)

Have you ever have an old blouse or pants which you keep wearing it with the same style over and over again? Everytime you wear that blouse, maybe you match it with only jeans?

The floral chiffon blouse from Voir is an old item in my closet, I think the last time I wore it was 2004... Iskkk lamanya aku takpakai blouse tu. Maybe sebab baju-baju baru semakin bertambah maka aku pun terlupa akan kewujudan blouse ini (kurang asam pulak melupakan barang lama yang telah berjasa, vintage tuh!)

So here it is, 1 blouse, 6 styles.


Left to right:
Style 1- Light pink inner blouse from Seed, jeans from Voir Jeans, heels from Charles&Keith
Style 2- White denim mini skirt from P&Co, skinny jeans and pink cardigan from Nichii, heels from Charles&Keith
Style 3- Unbranded yellow dress, dark red leggings from F21, heels from Charles&Keith

Style 4- Black vest from Nichii, unbranded red belt, washed grey jeans from Nichii, heels from Charles&Keith
Style 5- White loose top from P&Co, skirt from F21, heels from Charles&Keith
Style 6- Unbranded orange maxi, brown waist belt from Padini, pump shoes from URS&Inc.


P/S Sila ignore gambar yang tak berkualiti tinggi walaupun menggunakan camera DSLR. Sebab? Setting tak betul. Cheh..

4 comments:

  1. cute sgt.
    pndi mix & match.
    syg kan baju lama.
    xkan nak simpan xpun buang ;-)

    ReplyDelete
  2. i like style no.6!! Soo me!!
    Great work wedy!!

    ReplyDelete
  3. aik...tadi cam dah comment tp tak keluar pun..
    i like no.6! :)))

    ReplyDelete
  4. clara: thank u! itula, kdgd2 macam dah tatau nak pakai camana baju lama. sebab tu lah i buat entry ni so that i sendiri pun taklupa nak mix n match blouse tu macamana hehe...

    yanny: hehe i dah tukar comment tu kene tunggu approval i. anyway i dah agak dah u mesti suka no 6!! ehehhe i know u heart maxi!

    ReplyDelete