Sunday, August 15, 2010

Congratulations on Newborns

Tahniah buat anak saudara sebelah bapaku, Ratna serta suaminya, Kazmi kerana telah melahirkan baby girl pada 7 August yang lepas. Berat 3.4kg namanya Nurul Alya Akma....Eeeeee sangat comel! sebijik muka abangnya yang bernama Ariff! Sangat tomel!!!

NURUL ALYA AKMA


Lagi satu tahniah kepada kakak iparku Siti Aminah dan hubby Hadi sebab dapat baby boy pada 1 Ramadhan/11 August! Berat 3.5kg nama Ahmad *?*. Hehe... sebab belum ada idea lagi nak letak nama kedua selepas Ahmad! Baby Ahmad ni pun sebijik muka abangnya bernama Ahmad Amin! Adoi ni pun super duper cute!!

AHMAD *?*

Bila tengok orang ada baby baru ni kan, seperti biasa teringinlah juga nak ada baby baru lagi. Eeee sebok je kan. Orang ada baby baru, aku jugak nak ada baby baru. Owhhhh I love babies!! Doa-doakan untuk akulah ye. Teringin nak baby girl pulak. Ada petua? Jom share!

2 comments:

  1. Bah, ya molah ku nervous tok...3kg+ semua newborns tok, haha. Petua? i think u know better than i do...hehe

    ReplyDelete
  2. hahaha..nyalah...lambat juak aku nak preggy. dah tried for few months, but siklah tried hard. hehe.. kau baby girl bah, pa petua ko tek?

    ReplyDelete