Sunday, September 5, 2010

I love my job

Hey, jangan ingat aku surirumah sepenuh masa! Di samping menjadi surirumah tangga (formal nye ayat aku), aku juga buat freelance design untuk company lama aku iaitu A To Z Language Centre. Promo jap: Sapa minat Jepun, bolehlah belajar bahasa Jepun kat language centre ni. Cikgu cikgi die memang best! Principal aka boss aku tu sangat baik orangnye, lemah lembut dan paling penting she is beautiful! Promo lagi: Nanti bulan December ATOZ ada menganjurkan Winter Course seminggu di Tokyo! Dalam masa seminggu tu korang akan belajar bahasa Jepun (ikut level masing-masing) dan juga ada banyak aktiviti yang dah disediakan untuk korang termasuklah pegi berlibur di Disneyland!! Tak ke masyukk tu? Tapi website tak kluar lagi pasal Winter Course ni, aku promo siap-siap.


Berbalik kepada tajuk di atas, Jumaat lepas aku attend meeting kat ATOZ. Staff meeting diorang buat every first Friday of the month la. Boss aku suruh aku datang setiap meeting supaya aku tau gak perkembangan office. Lepas meeting aku meet up dengan Japanese Teacher yang ajar Malay conversation ngan student Japanese. Terrer siot Mizuki san cakap Malay. Campur2 slang KL plak tu. Hehehe..Die ambik course pasal Malay Language masa kat universiti di Jepun dulu. Aku tolong die buat design untuk BM Lesson die. Sometimes she asked me lots bout Malay Language. So kitorang berborak dalam 3 bahasa, English, Japanese and Malay. Meletops!!

Anyway semua orang busy jadi taksempat and terlupa pulak nak ambil gambar dengan Mizuki san. Lainkali aku amik gambar.

Seperti biasa gambar outfit wajib ambil sebelum gerak ke office.

I'm wearing turqoise dress from Japan,
stripe cardigan and skinny jeans from Nichii,
black+turqoise heels from Vincci,
floral waist belt from A Model Xcess,
necklace from Diva,
unbranded bangles



I bought these super cool floral waist belts from online boutique A Model Xcess. Diorang ada boutique baju as well called A Model Studio. Kadang2 aku beli baju cantik-cantik with affordable price from this boutique. Check them out!

4 comments:

  1. kacak sandal...kmk suka kumpul sandal mcm ya, sbb jari kaki kmk jenis terbuka...8list jari kaki hujung sik 'terkeluar carta'...

    ReplyDelete
  2. eina: yalah, peep toe sandals memang nyaman dipakey. tapi ada juak kamek heels peep toe tapi maybe kecik gilak terbukaknya so jari kecik kaki ya salu jak sakit kenak himpit. hehehe

    ReplyDelete
  3. Hey babe! cool lah a model studio tu! Cheap and nice!
    I love how you mix stripes with floral here! Way to go!
    MuaX

    ReplyDelete
  4. yanny: thanks! itula semua belajar from you pun hhehehe..so i jadi berani nak mix and match kekekee...

    ReplyDelete