Saturday, September 4, 2010

Hari Sempoi je

Gi kluar membeli some accesories kat Diva, One Utama. Dah lama jugak aku tak beli accesories.. balik2 pakai mende yang sama je. Malas nak stylo sangat so kire sempoi je outfit time ni.

Lupe nak book restoran awal untuk berbuka puasa makanya semua dah penuh. Jadi in the end terpaksa booking Chilli's untuk jam 8:30 malam je. Si Hubby bukak puasa makan Auntie Anne's je dulu. Aku lak takpat posa. Kat Chilli's aku order rib+rice dengan chocolate shake... tapi takpat lawan ribs kat Tony Romas lah...


Seperti biasa barang wajib dibawa kalau si kecik ikut keluar bersama ialah portable DVD Player, DVD Barney dan kereta2 kecik die. Tapi tetap jugak suka menjerit2 dan taklayan DVD. Macam tak guna je bawak.

Printed chiffon top from Japan, pink cardigan from Nichii,
denim grey leggings from Bebe, beaded waist belt from Bandung,
Slingbag from Coach


Vincci black sandal

2 comments:

  1. hubby ktk rajin ngambik gambar owh dy. nang sesuai minat kitak duak (-:

    ReplyDelete
  2. aok bolehla juak nur. mun kamek nak bergambar pakey blog mek, memang maok disuruhlah nya ngambik gambar gine nok kamek maok. hehehe...tapi ada juak mek ambik gmbr kedirik. hoho..

    ReplyDelete