Thursday, September 23, 2010

Flower and Turquoise

Tak banyak bawak baju balik Miri. So I tried my best to mix and match apa yang ada je. Masa packing dulu dah terus fikirlah jugak nak mix and match macamana baju-baju yang dibawak so that takdelah kelam kabut bila baju tu tak ngam langsung dengan skirt yang ada ke etc. Kasut pun bawak 3 pasang je. So this was what I wear when outing with sis-in-law ke Parkson.

Green basic tee and crochet vest from F21,
Chiffon skirt from Cantik La Closet,
Mary Jane pumps from Bandung,
Accessories from Diva



Seperti biasa terbeli sesuatu bila dah keluar. Cheh. Beli apa? Beli belt(s).

No comments:

Post a Comment