Thursday, September 23, 2010

Blogshop: Tic Tac Toe

Ok, I admit last few days aku gila browsing blogshops and in the end submit order. Hampeh betul la. Ni plak aku tengah pikir-pikir nak beli ke tak. All from Tic Tac Toe.

Polka tutu skirt
Dapat inspiration from Yanny, so teringin gak nak ada satu.
Actually I like the pink one but sold out. Black je available. Gorgeous kan kan!


Vintage polka chiffon dress
Tataulah naper mata aku tertarik sangat dengan polkadot.
Ni pun nak jugak!


Denim vest
Ntahlah but nampak smart sangat! Must have in my closet. =p


Chiffon cardi
Sweet sangat, ni pun must have!


Red polka pleated skirt
Ni OBVIOUSLY nakkkkkkkkkkkkk sangat but unluckily me, dah sold out!!


What you guys think? Memang must have kan kan kan?!!!? Mak dah fening kapla ni.. =p

2 comments:

  1. Babe! Nape you byk tahu blogshop yg best best niiii!??!!!

    You should post about it more often!
    Contoh camni, ape yg you rekomen,
    you have good taste!

    ReplyDelete
  2. yanny darlink! a'ah banyak blogshop best i jumpe. itula i baru terfikir nak post pasal blogshop. dulu2 tak terfikir pun. okie dokie keep reading my blog k. nanti2 i post lagi ape yang best. huhu~

    ReplyDelete