Saturday, October 2, 2010

Raya Open House

Eh eh bukan aku yang buat open house ye. Saje je nak cerita aritu kitorang gi open house kawan pilot hubby, Atif. Rumah bapak die la. Yang aku tau dari hubby, bapak die bekas secretary PakLah dulu.

Aku ni first time la pi open house rumah orang ternama. Hehehe..
Ramai jugak tetamu nya. Rupanya bukan takat raya open house je, diorang buat sekali ngan Doa Selamat dan cukur jambul cucu-cucu baru bapak si Atif aka anak buah die la.

Siap ade invite kumpulan nasyid Rabbani untuk memeriahkan majlis tu. Best jugak.

Ramai tetamu yang hadir.

Ni lah Encik Atif. Batchmate si hubby masa kat flying skool. Now sama kat Boeing 777.

Ni plak abang si Atif tu menyanyi jap. Suara sedap gilosss. Anak die cukup jambul gak.

Cuki dan papa.

Kami bertiga.

I'm wearing stripe mini dress + pink sash from Dress2Dazzle.
Black skirt from one of my baju kurung.
Wedges from Charles & Keith.


P/S Sorry gambar tak clear sangat sebab pakai camera phone.. Lupe nak bawak camera!! Chess!

No comments:

Post a Comment