Monday, October 25, 2010

Love is in the air..

Hello! Cam dah lama je tak update blog. A lil bit busy lately...dengan ATOZ design works yang boleh tahan melambak, pastu gi lepak2 kat Genting dan Sunway Lagoon (lenkali aku blog pasal ni).. campur lagi melayan kerenah si kecik yang semakin gila tantrum skarang nih...!!

Malam ni terasa nak buat entri pasal photoshoot yang kami buat pada masa Raya lepas. Selama ni aku, hubby and si keick takpernah lak ada gambar formal bertiga masa Hari Raya. Biasa ambik gambar pakai camera sendiri je la. Pastu bile suruh orang ambik gambar, kabur la, senget la, kau tau jelah kan...... So aku cakapla kat hubby apa kata Raya kali ni kite suruh someone ambik gabar kitorang bertiga TAPI aku takmau typical gambar studio. Ala, yang si emak duduk kat kerusi, si baby plak atas peha, si suami berdiri kat belakang. Cam boring je. Aku mau outdoor photoshoot. Maka hubby pun contact la kawan die Faizal Huio yang juga merupakan part-time photographer kat Miri.

Maka inilah beberapa daripada hasilnya outdoor photoshoot kami yang ala-ala bertema kan Go Green!! Locations adalah rahsia...hahaha..*gelak jahat*

P/S Yang gambar last ni orang cakap macam dalam video klip dalam lagu melayu je...eeeeww..

5 comments:

  1. Nice nice...:)..semoga bahagia ke anak cucu.

    ReplyDelete
  2. lawo seh... yg last tu mcm video clip lagu raya da.. hehe

    ReplyDelete
  3. yett: makseh makseh...
    zila: hahaha itu pun ada gak orang cakap.

    ReplyDelete
  4. wow.. semua gambar cantik amatttttt!! huhu..

    ReplyDelete