Sunday, October 3, 2010

Aku Cinta Kamu

Si hubby dah masuk 3 series hari ini. Dia muda 2 bulan dari aku.
Secara tidak langsung aku adalah kakak selama 2 bulan bagi dia. Hahaha..
Ade ke camtu ek. Aku tatau nak kasi hadiah ape for si hubby since die sendiri pun tatau nak ape for his birthday. Takpe, kalau die dah tau nak ape nanti la belikan.

Anyway, 30 things about my hubby:

1) Sangat suka buat lawak jenaka
2) Suka menyakat orang
3) Happy go lucky punya orang
4) Jarang bad mood
5) Tapi kalau sekali bad mood tu memang nampak la..takutsss...hahaa
6) Bukan seorang yang kuat cemburu
7) Bukan seorang yang romantik, tapi kadang-kadang tanpa disedari boleh menjadi romantik (di pandangan mata aku)
8) Very smart, berpandangan jauh
9) Open minded
10) Suka masak
11) Tapi tak suka cuci pinggan
12) Gila anime dan figurin
13) Ada banyak sangat koleksi figurin
14) Ada banyak koleksi anime
15) Suka tengok movie
16) Tidak suka membaca!
17) Selalu tension bila line training or base check sebab terpaksa belajar dan membaca!
18) Pernah jadi structural engineer selama 10 bulan
19) Walaupun tak minat sesuatu subjek tapi tetap boleh score punya!
20) Terrer Physics!
21) Suka makan!
22) Favorite food, pizza! To be exact, Sarpino's Pizza!
23) Top 3 masa kat flying skool
24) Seorang yang bukan pengungkit kisah lama
25) Tidak suka air teh tapi sangat suka milo ais!
26) Sangat close dengan Cuki walaupun selalu away flying
27) Crazy with anything about Japan
28) Suka JRock, R&B, oldies..
29) Jarang shopping baju
30) In love with ONLY Me!

Baybee boo, Happy 30th Birthday! Semoga sentiasa dimurahkan rezeki dan dipanjangkan umur. Semoga sentiasa nampak muda dan hemsems...hehehe...

Mama loves you always and forever~

3 comments:

  1. Honto ni arigatou gozaimashita. Weii,..suka teh ais kaw kaw gaks!

    ReplyDelete
  2. wandy sama libra ngn aku gak eh hehe... org libra mmg tak suka membaca, lebih2 lagi instruction manual. bila dah buntu baru baca manual.. hhee

    ReplyDelete