Sunday, October 31, 2010

Preloved Sale at Old Blossom Box Store



So semalam aku pegi la Old Blossom Box Store (OBB) kat Shah Alam. Sebenarnya tak susah sangat cari kedai Jezmine, cuma aku je yang tersesat jalan sedikit. For the first time aku berjumpa dengan Yanny, Shea dan Jezmine (the shop owner). The fashionistas... Sebelum ni asyik baca blog diorang je and admiring their fashion style from far.. hehehe.. They were really nice and friendly and so sweet! And adorable!!

Punyela ramai orang datang ke preloved sale kat OBB ni. And ramai gak yang stylo! Love it! Suke sangat bile tengok ramai girls yang suke berfashion. Especially yang pakai tudung. Memang stylo! Aku sempat gak grab few items, awww sangat murah dan puas hati!!

Main entrance

Interior sangat comel

Barang2 pun sangat comel

The famous and lovely Shea & Yanny!

Ramainye orang!

Me wearing polka denim tube dress from Deedeeliciousness Boutique,
pink knitted top from A Model Studio,
skinny jeans from Nichii,
denim ribbon waist belt from Japan,
denim peep-toe pump shoes from Charles&Keith,
heart necklace from P.E.N.T.Houz

Shea, Jezmine & Yanny

5 comments:

  1. hye dear sweety..lovely..i follow u k sygg..^^

    ReplyDelete
  2. omg. you are one hot mom! hehe. i noticed you too. you look beautiful as well. ;) thanks for visiting my blog ;)

    ReplyDelete
  3. Thanks for coming wedy!!!!!
    Very happy to finally meet you.....

    ReplyDelete
  4. ayunie: eee takla biasa2 je...dah tau dah ni.. hhaha... thanks for dropping by, lets keep in touch okie?

    yanny: me too! kan u r my idol, memang suke sangat dpt jumpe u and shea too!! and i just found out rupenye jezmine orang kuching! hehe

    ReplyDelete