Thursday, October 7, 2010

Birthday Lunch

So, hubby's birthday celebration was quite simple. Since parents die ada kat KL, so we decided pi lunch kat Tony Romas. My outfit that day was chosen by hubby. Actually I nak pakai one of the dress I bought online but then die nak tengok I pakai this lace cropped top which I bought from Deedeeliciousness Boutique. Actually it was quite last minute tetiba die suh pakai lace tu. So aku pun cam kelam kabut lak nak pikir match macamana.

Maka kami pun beramai-ramailah meramaikan Tony Romas kat Gardens. Macam biasa aku order rib + mashed potato + rice + chicken BBQ. Hmm memang sedap. Tapi aku tepaksa kongsi ngan maid aku. Sebab banyak giler beb. Aku seorang memang takdapat nak habiskan pinggan sebesar tayar basikal tu. Lagipun kongsi la ngan maid kan, takkan nak order satu pinggan untuk die yang secara purata harga makanan kat situ dalam RM30-60...lu pikirlah sendiri ye.

Lepas sesi menyumbat perut, pi groceries shopping kat Carrefour. Ok tu je lah. Anyway, Happy Birthday ye encik suami. =p

White lace cropped top + white spaghetti top from Deedeeliciousness Boutique,
ruched check skinny pants from Nichii,
belt from Iora, bag from Coach

heart necklace from P.E.N.T.houz

heels from Charles & Keith

Oh saje nak promo skit, Deedeeliciousness Boutique ni adalah salah satu blogshop yang menjual baju from Korea/Japan tuh. Ala yang selalu macam sama je model2 die tu. Tapi dalam banyak-banyak blogshop jual fesyen Korea/Japan nih, blogshop ni la yang jual harga paling murah! Memang berbaloi. Dahtu blogshop owner die pun baik (pernah jumpa masa COD) dan service tip top ye!

No comments:

Post a Comment