Wednesday, July 28, 2010

Sushi Zanmai

The other day we went out for dinner at Sushi Zanmai, One Utama. Bawak cousin Aileen and her mom makan sushi. Sushi Zanmai memang tempat favorite kitorang. Sushinya sedap! Kalau tak sedap memanglah bukan tempat favorite, ye tak.


Masa tengah2 syok makan tu, si papa sempatlah ajar Cuki to collect empty sushi plate plastic cover from the conveyer belt and put it back. Aku taktaula papa die ajar camne sebab aku sibuk menghentam sushi-sushi itu. Mula2 die takfaham asyik nak ambik plastic cover dari plate yang ada sushi. Beberapa kali ajar, in the end die faham. So bile kitorang cakap, "Where is it?" Die pi tunjuk plastic cover yang kosong atas conveyer belt. Pastu die kutip, pastu die letak balik atas conveyer belt. Lucu jugak. Sebab auntie Aileen suke kacau die. Asyik sembunyikan plastic cover tu bile Cuki tengok tempat lain. Bile Cuki tengok balik, dah tak ada dah. Siap buat muka hairan lak tu ke mana menghilangnya plastic cover yang baru je die nampak. Hehehe..Pastu auntie Aileen letak balik, Cuki jerit sambil tunjuk. Kirenye maksud die, hah itu dia, tadi tak ada! Lucu lucu. Sayangnya lupe nak ambik video!

Unbranded Heart Dress/F21 Dark Red Leggings/P&Co Denim Jacket/
Charles & Keith Denim Pumps/Estee Lauder Purple Tote Bag


No comments:

Post a Comment