Sunday, December 12, 2010

Snacks and books

Curry puffs
Curry puffs atau karipaps kat kedai O'Papa adalah sangat besar, sedap dan rangup. Sila cuba mushroom curry puffs.

Kedai terletak di Damansara Uptown.
Mungkin ada cawangan lain. Tak pasti.

Tengok je dah meleleh air liur.
Yang ada tanda merah tu, "M" means mushroom.

Cupcakes
(ini post kali ke2 pasal cupcake +Wondermilk, to read 1st post click here)
Cupcakes kat +Wondermilk adalah wajib dicuba kerana ia adalah cupcake paling sedap pernah ku rasa seumur hidupku. Kedai di Damansara Uptown. Sila click logo mereka di sebelah kiri blog ini.

Gambar adalah courtesy daripada eatmakanchi.blogspot.com
sebab saya terlupa nak ambil gambar cafe +Wondermilk ini.

Cupcakes yang wajib saya pilih bila beli kat +Wondermilk.
Choc chip Cuppacakes & Oreo Cuppacakes


Novels
Latest reading materials. Just started reading Sleeping Arrangements.

No comments:

Post a Comment