Saturday, November 13, 2010

All-in-1 Entry

Just came back from hometown. Congratulations to my bestfriend, Kartina and husband, Deen on your wedding.. masa akad nikah on Saturday, rasa happy campur sedih. Happy sebab sorang lagi kawan dah join the club. Sedih bila tengok die menangis.... teringat masa aku kawin dulu. Macam tu lah jugak. Nangis bila bersalam peluk cium dengan mak dan bapak...

Pengantin sangat cantik dan handsome, lovely dan both pelamins kat rumah dan kat dewan adalah sangat cantik!! Love them to bits. Yang kat rumah simple tapi sangat sweet. Yang kat dewan... wow....!!! Credits to tukang buat pelamin.

So bile ada wedding, ada la mini gathering kawan-kawan yang datang... jumpe balik kawan2 sekolah. Most of them dah kawin. Semuanya masih maintain cantik-cantik. Even ada yang semakin cantik. Ada dua orang ibu bawak anak...Yang bawa anak, bawa beg besar. Apa dalam beg? Toys, ipod, laptop, books, makanan dan sebagainya... Hehehe.. biasala tu, nak distract anak supaya tak buat scene kat majlis orang. Aku pulak tak bawak si kecik. Aku belum ready lagi bawak si kecik ke majlis2. Kang tak pasal2 aku sibuk kejar die dan tak tengok pengantin langsung...hehee..kalau si kecik ada, pasti ada juga dvd player kat atas meja...

Selepas akad nikah

Pelamin kat dewan...lovely!!!

Tailor-made baju kurung moden...love the full beads!

With the famous, smart and cute lil Milan



Outfit balik KL

Wavy pink dress from Deedee Collections,
white cardi from P&Co,
unbranded white leggings,
pumps from URS&Co.

Si kecik dalam belon

Selepas sampai KL terus direct pi Tropicana Medical Centre sebab si kecik batuk dan running nose lagi... Dah banyak kali kene, dah sihat, kene balik... Setiap kali pi TMC, si kecik suka sangat melepak kat Playroom ni.... look at his face!

No comments:

Post a Comment