Monday, April 5, 2010

Selamat sore buk!

Vacation tahun ni dimulakan dengan gi Bandung, Indonesia.
Flight hari Khamis ni. Beberapa hari gak kat situ.
Kali ni pegi dengan mak bapak ku dan jugak family Usu laki ku.
Beg luggage besar yang diangkut dari KL-Miri-KL tak sempat masuk stor lagi, dah kene pack lagi.
Actually, memang tak kemaskan pun, aku cuma alihkan baju-baju yang tak nak dipakai kat Bandung je. Yang lain biar je dalam beg tu.
Dahla tu, biar je terbukak tengah rumah.
Malas.
Beg besar tuh memang khas barang aku dan Rais.
Kali ni gi Bandung aku cuma nak bawak 3 helai baju dan sehelai seluar Jeans.
Cukupla, sebab gerenti shopping sakan nanti kat Factory Outlet.
Cuma baju Rais aku tak pasti nak bawak berapa banyak.
Kat hotel ada laundry, so aku boleh gak hantar baju Rais cuci kat situ.
Kalau beli baju baru Rais pun boleh cuci kat situ dulu.
Kesimpulannya aku cuba minimakan kandungan beg besar tu supaya dapat menambah koleksi benda baru plak ke dalamnya. hehe..

Oklah, jangan cemburu. Semangat nak shopping ni!

Tak habis kemas lagi. Banyak lagi nak dikurangkan.
Tapi kene bawak bantal dan bolster Rais plak! Adoi..


P/S : Laki aku cakap kalau leave die approved, maybe nak gi Japan jugak nanti! Huhuhu...Syok nye keje pi vacation je.

8 comments:

  1. Dy, aku ingat mok pesan french lace 2 pasang mun dapatlah (peach and silver)...hehe. sik wajib pun...mun dapat.

    ReplyDelete
  2. french lace? peach and silver? berapa meter? kelak ku nangga mun ada sempat lah k! budget lam berapa?

    ReplyDelete
  3. reward utk full time housewife....vacation.(-:

    ReplyDelete
  4. Happy packing and happy shopping..

    ReplyDelete
  5. pake meter kah? aku ingat nya jual set kedak kain nok kebaya di jln TAR ya. mun pake meter, peach (or light brown) maok 3m, silver ya tek, tuka jadi BLACK la, 2m jak. or takut aku salah bajet, peach ya tek nak molah kebaya, and black ya molah short dress. mun semua ya dlm rm300-400 oklah. mun murah gik, sangat lah bagus sekali ya buk. thx

    ReplyDelete
  6. nur: aok eh harusss..hehe

    zetty: aku tidak sabar lagi nak shopping!!

    carol: ok lak aku coba nanggalah k. sik promise lah. =)

    ReplyDelete
  7. Ok, sik hal. mun dapat lah. mun nya mahal gilak (i.e: sigek dah RM400), kau beli kaler peach jak k.

    ReplyDelete
  8. homigod sonok nyer laki ialah seorg pilot!!!
    hahaha HAVE FUN SWEETIE!!!

    ReplyDelete