Friday, April 30, 2010

New? Same style?

Recently I've got a new hair cut.
Emm not new actually.
Sama je style hahaha...tak pendek pun.
Panjang masih maintain. Cuma potong bangs je.
Sebab dah bosan rambut depan tatau nak style caner.
Mula-mula ingat nak simpan panjang je. Pastu cam bosan lak.
Last-last tatau nak buat ape.

Aku: Bee rambut depan nak wat caner?
Laki aku: Fringe je. Straight.
Aku: Buat fringe lagi ke?
Laki aku: Yela. Fringe cute macam anime.
Aku: Duhh..nak suruh cam anime laks. Dahtu rambut ni nak potong sikit ke tak?
Laki aku: Trim je. Panjang maintain.
Aku: Nape lak tamau potong pendet?
Laki aku: Suke bee rambut panjang macam skarang. Pendet tak suke.

Oklah, nak buat camana laki dah suke camtu.

Oops ada gambar laki aku plak..

5 comments:

  1. hai ... seronok singgah sini baca blog, specially psl anak...
    nwy, nice hair cut, mmg macam anime, tinggal buat pose pegang pedang je..ehehhe

    ReplyDelete
  2. oh hi as! hehe ade silent reader lak. ingatkan takde orang nak baca blog i...thanks anyway... itula nanti nak ambil gmbr dengan samurai hubby. hehhee

    ReplyDelete
  3. hahah...kitak cute rambut gia dy.

    ReplyDelete
  4. haha menar kah nur...kadang2 rasa cam cali jak. anyway update gik blog ktk nur! ari2 mek ngecek nak maca blog ktk hehe..

    ReplyDelete