Monday, April 11, 2011

Sangat busy

Hello guys...adoi memang lembab blog aku lately...ahh memang sangat busy semenjak dua menjak ni. Esok plak dah nak terbang ke Korea for holiday. Jangan jeles tau! Lately aku busy sebab start buat project photo album untuk celebriti Korea favorite aku Jang Keun Suk sebab die akan datang ke Malaysia on 4th June Fan Meeting+Show...eh WAJIB aku pergi.

So sekarang sebok collecting photos from fan. Kalau nak join masuk sini :

Sapa memang gila dengan mamat ni, joinlah project kami ya!

Oklah, nanti lepas balik Korea kalau ada masa aku update lagi...Sebenarnya banyak aku nak update, ada banyak story nak share tapi banyak sangat nak dibuat at the same time.. sambil tu si kecik plak very clingy ngan aku, aku duduk je kat laptop die dah tarik2 tangan aku. Facebook pun sempat comment orang reply mana yang penting.

Ok jumpa lagi ek!

1 comment:

  1. wah jelsnya dpt g korea.
    amek pic byk2 yer.
    nk tgk.
    mana tau 1 day dpt pergi.

    ;-)

    claraemilycancer.blogspot.com

    visit my blogshop -
    cooldollyorange.blogspot.com

    ReplyDelete